Muzica planetei pamant

Atmosfera, sau acoperirea cu gaz care înconjoară planeta Pământ, este probabil să fie la modă ca explozivă sau explozivă. Este considerat neexploziv în cazuri, dacă nu există factori explozivi în el, ceea ce asigură că va conține toate produsele standard.

Și pentru explozibil, când ingredientele locuiesc în el într-o situație de gaz sau praf, care poate fi permis să fie explozive. Atmosfera explozivă este prezentată mai mult ca o zonă potențial explozivă.Determinarea zonelor de pericol de explozie se bazează pe clasificarea pe platformă a probabilității și a duratei atmosferei explozive. Așadar, putem vorbi despre gaze inflamabile, ceață și vapori inflamabili sau despre lichide inflamabile.

Pilele de gaze, ceata și vaporii lichidelor inflamabile se împart în trei zone:- zona 0 - se pare că este un spațiu în care există încă o lungă perioadă de timp o atmosferă explozivă care conține substanțe inflamabile sub formă de gaze, ceață și vapori,- zona 1 - în care aceste baze inflamabile sunt, dar uneori, în cursul funcționării corecte,- zona 2 - unde o atmosferă explozivă nu are loc în timpul funcționării normale și când este - este considerată pentru o perioadă scurtă de timp.

În schimb, lichidele inflamabile izolează suprafețe precum:- zona 20 - în care atmosfera explozivă sub forma unui nor de praf combustibil este în mod constant sau pentru perioade mari,- zona 21 - în care un nor de praf combustibil poate veni uneori în timpul funcționării normale,- zona 22 - în care norul de cărbune fin combustibil nu rulează în timpul funcționării normale, dar dacă apare - se oprește doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Prezența zonelor de pericol de explozie necesită respectarea specială a principiilor securității și sănătății în muncă.